Menneet tapahtumat

 

Tesjoen kyläyhdistyksen hallitus kasvoi

 

Tesjoen kerhohuoneessa pidetyssä kyläyhdistyksen vuosikokouksessa päätettiin pitää toiminnan aktiivisuus vähintään samalla tasolla kuin tänäkin vuonna. Tiistaiset jumpat ja parillisten viikkojen aikuisten- sekä nuorten kerhot ovat vakiintuneet yhdistyksen perustoiminnoiksi.

Viime vuonna valmistuneen leikkipuiston innoittamana ja sen viereen tutkitaan mahdollisuuksia hankkia senioriliikuntalaitteita. Toimintasuunnitelmaan kirjattiin myös retkiä, talkoita ja vähintään yksi vierailu Taasiakotiin. Kylän lähiluontokohteiden opastehanke jatkuu tulevaan kevääseen, mutta ilmoitustauluhanke saatiin päätökseen marraskuun 21. päivänä. Taulut (3 kpl) on tarkoitettu kaikkien kyläläisten ja Tesjoella toimivien yhdistysten käyttöön.

Kyläyhdistyksen puheenjohtajana jatkaa Rainer Häggblom. Vuosikokouksen päätöksellä hallituksen muiden jäsenten määrä nostettiin maksimiin, kahdeksaan jäseneen. Ensi vuoden hallitukseen kuuluvat Riitta Grönstrand, Tuula Komppa, Auli Lehto-Tähtinen, Timo Noroviita, Mikael Stengård, Maija Tamminen, Keijo Tähtinen ja Marja-Terttu Valanne.

Syyskokouksen jälkeen juhlistettiin 5 vuoden virstanpylvään saavuttamista pienellä puheella, lausuntaesityksellä sekä kakkukahveilla. Jäseniä Tesjoen kyläyhdistyksessä on nyt 225.

 

Tesjoen kyläyhdistys sai Pulterilta luvan tutustua moottoritietyömaahan. RETKI UUDELLE MOOTTORITIELLE tehtiin isolla joukolla sunnuntaina 10.8.2014 polkupyörin ja rullaluistimin. Osallistujia oli kaikenkaikkiaan 60-70 henkilöä. Edestakaiselle retkelle kertyi matkaa rapiat 30 kilometriä. Kyläyhdistys tarjosi pullakahvit ja muuta virvoketta jäsenilleen Ahvenkosken uudella sillalla.

IMG_0856-1

Perinteinen LAULUILTA pidettiin Taasiakodin takapihalla tiistaina 17.6.

Aikuiset KUNTOJUMPPAAJAT kokoontuivat koko lukuvuoden ajan aina tiistaisin Tesjoen koulun saliin. Kiitokset Suville ja Riitalle, jotka vastasivat jumpan vetämisestä!

Kevään ensimmäinen POLKUPYÖRÄRETKI tehtiin keskiviikkona 7.5.2014.

Perjantain 2.5.2014 kyläkerhossa vieraili tesjokelainen hieroja Tiina Jokipii. Tiina esitteli itsensä ja kertoi oman yrityksensä toiminnasta.

Tienvarret pistettiin kuntoon SIIVOUSTALKOILLA keskiviikkona 23.4.2014.

Tesjoen kyläyhdistyksen KEVÄTKOKOUS pidettiin kirjaston viereisessä kerhotilassa torstaina 20.3.2014.

JOULULAULUILTA pidettiin tiistaina 17.12.2013 Taasiakodilla.

Tesjoen kyläyhdistyksen SYYSKOKOUS pidettiin torstaina 28.11.2013 kirjaston viereisessä kerhotilassa.

TEATTERIRETKI Tesjoelta Kotkan kaupunginteatterin Niskavuoren nuori emäntä -esitykseen järjestettiin lauantaina 26.10.2013.

PYÖRÄRETKI torstaina 29.8.2013.

KESÄTEATTERIRETKI tehtiin Haminan kesäteatteriin katsomaan Kulkurin valssia torstaina 18.7.2013. Näytelmän oli Mika Waltarin alkuperäisaiheen pohjalta käsikirjoittanut ja ohjannut Joel Elstelä. Niinkuin ammoisessa SF-elokuvassakin nuori kreivi joutui salaamaan henkilöllisyytensä ja viettämään jonkin aikaa kiertolaiselämää. Musiikin tarinaan oli sovittanut ja osin säveltänytkin Korvenkylän kesäproduktioista tuttu Iikka Kahri. Lavalla nähtiin 20 esiintyjää ja lisäksi suomenhevonen Lento-Suukko.

Näytelmä oli loistava! Tunnelmaa vähän latisti vesisade, joka loppui 10 minuuttia ennen esityksen loppumista =)

LEIKKIPUISTON AVAJAISIA vietettiin tiistaina 18.6.2013. Aiheeseen liittyvää materiaali löydät osiosta Ajankohtaista – Infoa leikkipuiston käyttäjille.

LAULU- JA GRILLI-ILTA pidettiin Taasiakodin takapihalla maanantaina 17.6.2013.

LEIKKIPUISTOTALKOISSA aherrettiin muun muassa maanantaina 10.6.2013. Iso kiitos talkoisiin osallistuneille!

Menneitä tapahtumia